tisdag 21 december 2010

Burr!

Hejsan!
Idag var det inte i varmaste lagret. -25 hos mig. Min lilla vovve behöver kissa nästan en gång i timmen i vaket tillstånd, därför har jag fått känna på kylan idag. Jag vill att det ska bli varmare nu! Less på denna kyla. Visst är det fint med rimmfrost i träden, men när man inte kan vara utomhus för att man då fryser så mycket så att man inte står ut, nej då är det för kallt!

Jag har virkat lite dåligt på sistone, har gjort en tårta i beställning (bild kommer sen). Samt stickat klart min långväst (bild kommer senare på den också). Däremot har det blivit mycket julklappsinslagningspyssel! Ska bli mysigt med jul, men har inte kommit i julkänsla än, vet ej varför. Men konstigt nog tycker jag att man ser fram emot julafton mindre och mindre ju äldre man blir (?) varför är det så? Men däremot tycker jag det är väldigt mysigt och kul med jul, men ändå inte samma känsla som när man var liten tyvärr!

Får komma med en bilduppdatering senare, min laddning i kameran dog. Och har glömt bort att ladda den, därför denna brist på bilder.

Ha en bra dag ute i kylan! / Dalkullan

tisdag 7 december 2010

Julpunt och en bichon havanais

Hejsan!
Har varit lite fullt upp nu den vecka som varit, min valp kom hem förra tisdagen. Och sen dess har allt rullat på. Hon är den sötaste lilla valp jag sett, Ayla heter hon. Hon är en riktig buse och sömntuta, men det är väl vanligt för att vara valp. Hon vill bita på det mesta hon ser, och nu har hon även upptäckt att man kan dra bort tapeter. Men, det blir nog bättre när hon lär sig vad nej och bra betyder!

Har hunnit julpynta i min lägenhet i alla fall. Blev mysigt! Skulle ha satt upp en vit julstjärna i mitt vardagsrum, men innan jag ens hade hunnit sätta upp den var den trasig!




Lilla Ayla!

/Dalkullan